Sobre Nosotros

Mi foto
Barcelona/Girona, Spain
La Magistral es un alojamiento rural en la Costa Brava donde te ofrecemos encuentros fotográficos en un entorno natural. Una propuesta de Manel Úbeda y Núria Gras

viernes, 25 de mayo de 2012

Cosmètica Natural


Moltes vegades he comparat el plaer de cuinar amb el de feinejar al laboratori fotogràfic. I penso que potser ha estat aquesta mateixa pulsió la que ha fet néixer "NURI, Natural i Saludable", la línia de cosmètica natural que ja us hem presentat amb els sabons naturals.

Sens dubte em sedueix força aclarir els misteris de la química que amaguen elements tan quotidians com l'aigua, la llum o l'oli d'oliva, però a més d'això, busco el profund coneixement del fet culinari, de les matèries primeres i dels processos que hi estan implicats i que em permeten exercir una actitud molt més conscient, sostenible, saludable i social en el consum, no només d'aliments, sinó també en tots els productes que comprem i consumim.

Així és com ha sorgit "NURI, Natural i Saludable", una iniciativa personal que pretén alimentar el cos per fora de la mateixa manera que ho fem per dins amb bons aliments. Triant els millors productes, els més sostenibles, els més propers, rebutjant l'excés de conservants, aromatitzants i colorants.

Comprar productes de proximitat no només repercuteix en la qualitat i frescor del producte, també repercuteix directament en la nostra economia real, la del nostre entorn més proper.

Us presentem els productes cosmètics que fem a La Magistral i que complementen la nostra línia de sabons naturals.

Per al cos.
Tres llets corporals amb ingredients 100% naturals i enriquides amb mantega de karité. Tria la que millor s'adapti a la teva pell:


Llet de karité i llet de coco. La llet de coco nodreix profundament i deixa a la pell un aroma exquisit.
Llet de karité i ametlla a la rosa. La rosa hidrata, suavitza i purifica la pell.
Llet de karité i advocat a la menta. La menta refresca i ens dona energia.


Per a la cara
Crema regenerant i purificant de chlorella i spirullina
Aquesta crema aporta hidratació i nutrició a les pells mixtes i amb tendència grassa. Les algues nodreixen suavitzen i purifiquen la pell sense engreixar-la, deixant una sensació de confort i un perfum delicat i natural.

Crema per a pell seca o madura de rosa mosqueta.
Aquesta crema és ideal per a la pell seca o madura. Hidrata, nodreix, regenera i protegeix la pell de les agressions externes i l'envelliment prematur, i proporciona un tacte suau i agradable. Enriquida amb alga laminaria que estimula la regeneració cel.lular i la síntesi de col·lagen.

Crema per a pell mixta o pell sensible, amb camamilla i hamamelis.
Aquesta crema té una gran afinitat amb la pell, la hidrata, nodreix i protegeix, sense deixar-la greixosa. Està especialment indicada per a pells sensibles i per a les zones on la pell és més delicada i fina, com el contorn d'ulls o de llavis. Té un gran poder protector i calmant.

Per a bany i dutxa
Oli hidratant
Aquest oli suavitza i nodreix la pell de manera natural. Deixa la pell hidratada i amb una agradable sensació de confort.

Si voleu més información sobre els nostres sabons i cremes, o voleu fer la vostra comanda on-line, ens podeu escriure al correu electrònic: info@lamagistral.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario