Sobre Nosotros

Mi foto
Barcelona/Girona, Spain
La Magistral es un alojamiento rural en la Costa Brava donde te ofrecemos encuentros fotográficos en un entorno natural. Una propuesta de Manel Úbeda y Núria Gras

miércoles, 2 de mayo de 2012

Natural i saludable: els bàsics

Molts de nosaltres reconeixem valors com l'ecologia o la sostenibilitat com l'únic camí per a garantir la nostra salut i la preservació del nostre planeta. Hem adoptat estils de vida més saludables: nous aliments beneficiosos per a la salut, com les algues o l'oli d'oliva verge.
Els aliments de producció ecològica, de proximitat i de temporada, ens permeten gaudir d'una forma molt més conscient d'allò que es produeix a prop del nostre entorn, recuperant sabors oblidats i descobrir-ne de nous, amb un cost medi ambiental menor, i estalviant a l'organisme contaminants químics.
En aquest sentit, la cosmètica natural és un pas endavant més en aquest canvi d'actitud en els nostres hàbits.

El sabó natural, fet amb matèries primeres de qualitat com l'oli d'oliva ecològic, és el producte més recomanable per a la higiene diària de la pell. No conté detergents que contaminen l'aigua i és biodegradable.
També podem optar per consumir cremes cosmètiques naturals. Les nostres cremes es composen d'extractes naturals, d'olis i mantegues vegetals de cultiu ecològic amb meravelloses propietats per a la pell, sense colorants ni additius. Properament us en parlarem més a fons.

Us presentem els nostres sabons d'oli d'oliva: Sabó d'oli d'oliva natural i sabó d'Aleph
Sabó d'oli d'oliva amb herbes mediterrànies. 
Un sabó d'oli d'oliva ecològic, macerat amb les herbes mediterrànies per excel·lència: romaní, llorer, sàlvia i menta. És un sabó d'excel.lents propietats per a pells sensibles, no porta cap mena de perfum, el seu olor és pur, de sabó natural. En la seva composició conté altres elements beneficiosos per a la pell, com la cera d'abelles.

Sabó d'oli d'oliva i baies de llorer, conegut com a sabó d'Aleph. Diuen que és el sabó sòlid més antic del món, amb una tradició de 1000 anys d'història. Aquest sabó llegendari va ser descobert en la ciutat siriana d'Aleph. El sabó d'Aleph és adequat per a la higiene diària del cos i del cabell.
L'oli d'oliva nodreix la pell, mentre que l'oli de llorer restableix la pel·lícula hídrica de la pell i actua com un antisèptic suau. La nostra versió del sabó d'Aleph conté un 10% d'oli de baies de llorer. L'oli de baies de llorer li dóna el seu agradable aroma característic, sense cap altre aroma afegit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario